^ Vissza Fel

„Te simți binevenit cu adevărat”

Salut! Numele meu este Mariana și am 23 de ani, o absolventă al Universității din Porto în Științe ale Educației de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. M-am născut în Coimbra, dar am petrecut ultimii ani studiind în Porto, Portugalia.

Oportunitatea de a fi voluntar la Săcueni cu Asociația Erhangja a venit în cel mai bun moment posibil din viața mea. Proiectul cu instrumente media pentru dezvoltarea orașului este ceva ceea ce mă interesează cu adevărat și sper să înțeleg și logistica conducerii unei asociații precum este și Erhangja, și să văd ce presupune munca asta.

Până în prezent, Săcueni a fost o experiență minunată, oamenii sunt extrem de amabili și te simți binevenit cu adevărat, chiar dacă există o barieră lingvistică.

Întotdeauna am fost fascinat de estul Europei și de regiunea balcanică, așa că este ca un vis devenit realitate de a lucra și de a învăța de zi cu zi în acest loc frumos.

„Oamenii sunt destul de asemănători peste tot”

Salutări! Sunt Pepe Guerrero, mă bucur să ne cunoaștem, drag cititor! Vin din Sevilla, Spania și tocmai am ajuns la Săcueni la începutul lunii august. Voi sta aici 4 luni promovând atracțiile turistice uimitoare ale acestei bijuterii ascunse în vestul României! Da, da, mă refer la Săcueni, și la Valea Ierului!

Am 23 de ani și tocmai am absolvit la specializare în turism la Universitatea din Sevilla, dar am vrut să învăț mai multe dintr-un alt domeniu. De aceea sunt aici, pentru a afla din ce în ce mai multe despre crearea și ediția videoclipurilor. De asemenea, după o lungă perioadă fără călătorii, a fost ocazia perfectă de a mă mișca și de a descoperi o destinație unică pe care nu am crezut niciodată înainte că o voi vizita.

Călătorind și trăind în diferite țări mă ajută să înțeleg că oamenii sunt destul de asemănători peste tot, chiar venind din locuri atât de îndepărtate din lume. Ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem în comun, decât pe ceea ce ne face diferiți!

„Să învăț cât pot”

Salutări tuturor! Numele meu este Javier Teruel Mirón, am 27 de ani și sunt foarte fericit că sunt aici în Sacueni! Am sosit din Spania și voi lucra la Asociația Er Hangja timp de patru luni cu un proiect al Corpului European de Solidaritate. Voi face o serie specială de podcasturi despre Săcueni și zona Valea Ierului.

Am studiat jurnalism și îmi place radioul, așa că sunt foarte fericit că sunt aici făcând ceea ce îmi place cel mai mult. Îmi place să întâlnesc oameni, să cunosc țări și culturi noi și să călătoresc și cred că aceste experiențe mă fac să mă dezvolt ca jurnalist, și îmi permit să-mi deschid mintea și să cunosc noi perspective ca persoană. Adică îmi sunt foarte îmbogățitoare ca jurnalist cât și ca persoană.

Ca voluntar aș vrea să învăț cât pot și aș dori să contribui la promovarea turismului în această zonă spectaculoasă. Sper să vă bucurați de munca mea la fel de mult ca și mine și că vă va place! Mă bucur să vă cunosc și să vă văd!!