Asociația ”Ér Hangja” caută șase tineri cu vârste între 18-25 de ani pentru programul de schimb de tineri Erasmus+ în Letonia, care are loc între 27. sept – 06 oct.! Scopul proiectului este de a face tinerii mai conștienți nu numai de activitățile și prezența lor în lumea digitală, ci și de modul în care aceasta îi afectează pe ei și pe toți cei din jurul lor, atât negativ, cât și pozitiv.

Activitatea principală a proiectului este schimbul de tineri, care acoperă patru teme: conștientizarea în viața de zi cu zi, obiceiuri, pozitivitate, și conștientizare în lumea digitală – totul prin educație non-formală, conversații, creativitate și schimb de experiență. Principalul rezultat al proiectului va fi experiența acumulată de tineri și videoclipurile pe care le vor realiza, în care își vor împărtăși gândurile lor despre proiect și subiectele incluse în acesta.

Digital Awareness - EverybodyWiki Bios & Wiki
Foto: Digital Awareness – EverybodyWiki Bios & Wiki

Locația proiectului este pensiunea „Upeslīči” din Letonia, la 40 km de Riga (sau la 1 km de Jelgava), într-un mediu liniștit și bine întreținut, pe malul râului Svete. Camerele vor fi împărțite de 2-4 participanți de același sex și naționalități diferite. În jurul unității de cazare se află și o mini grădină zoologică cu alpaca și iepuri, și are și saună.

Data evenimentului este așadar: 27 septembrie-6 octombrie 2022. Cheltuielile de călătorie vor fi rambursate conform regulilor programului Erasmus+, cazarea și mesele sunt asigurate de proiect. Nu există nicio taxă de înscriere, termenul limită pentru înscriere este vineri, 17 septembrie (inclusiv). În programul de schimb vă puteți întâlni tineri letoni, estonieni și italieni. Aplicați completând un chestionar făcând CLICK AICI.