Az Ér Hangja Egyesület hat, 18-25 év közötti fiatalt keres az „I Lived!” című Erasmus+ ifjúsági csereprogramra, Lettországba, amely szept. 27-okt. 6. között zajlik! A projekt célja, hogy a fiatalok ne csak a digitális világban végzett tevékenységüket tudatosítsák, hanem azt is, hogy ez hogyan hat rájuk és mindenkire, aki körülöttük él, negatívan vagy pozitívan egyaránt.

A projekt fő tevékenysége az ifjúsági csere, amely négy témát fed le: tudatosság a mindennapokban, szokások, pozitivitás, tudatosság a digitális világban, mindezt non-formális oktatáson keresztül, beszélgetések, kreativitás és tapasztalatmegosztás által. A projekt fő eredménye a fiatalok által szerzett tapasztalás és az általuk készített videók lesznek, amelyekben megosztják gondolataikat a projektről és a benne foglalt témákról.

Digital Awareness - EverybodyWiki Bios & Wiki
Foto: Digital Awareness – EverybodyWiki Bios & Wiki

A projekt helyszíne a lettországi „Upeslīči” vendégház 40 km-re Rigától (vagy 1 km-re Jelgavától) található, csendes és ápolt környezetben, a Svete folyó partján. A szobákon 2-4 azonos nemű és különböző nemzetiségű résztvevő osztozik majd. A szállás körül mini állatkert is található alpakákkal és nyulakkal, valamint szaunával is rendelkezik.

Az esemény időpontja tehát: 2022. szeptember 27.–október 6. Az útiköltség, szállás és étkezés biztosítva a projekt által. Jelentkezési díj nincsen, a jelentkezési határidő: szept. 17-e! A csereprogramon megismerkedhetsz lett, észt és olasz fiatalokkal. Jelentkezz egy kérdőív kitöltésével, IDE KATTINTVA.