Trei tineri ardeleni au reprezentat Asociația Ér hangja Egyesület și România în proiectul Erasmus+ din Albania, organizat de Asociația Women Towards Integration (Femei Spre Integrare). Beck Orsolya, Sala Beáta și Voloncs Levente ne-au trimis următorul narativ  scurt despre experiența lor.

Luând parte la programul cu titlul: ”Role and importance of Media in Gender Equality” (Rolul și importanța mass-mediei privind egalitatea între sexe), am avut ocazia de a numi și a desluși problemele actuale din acest domeniu, învățând interactiv. Am constatat cât de mult ne influențează mass-media, fie vorba de un simplu post pe o platformă de socializare sau de un articol dintr-un ziar local. Nu putem să ne delimităm de influența acestora. Anturajul  se schimbă necontenit și suntem siliți să  ne schimbăm și noi mai mult sau mai puțin, fiecare a parte.

Totodată am avut prilejul să descoperim tainele culturii albaneze, să descoperim străzile din Durrës împreună cu particularitățile locale, să ne scăldăm în  Marea Adriatică, să ne împărtășim opiniile și experiențele cu participanții din alte țări stând la povești până-n zori. Am lucrat și ne-am distrat împreună, am legat prietenii construind poduri spre alte naționalități. Participarea la acest proiect a fost o relevație de neuitat pentru noi.