Proiectul Erasmus+ în care Asociaţia Erhangja participă ca partener a ajuns la a treia, ultima etapă. În primele două etape 6 tineri de la Săcueni au vizitat două oraşe litorale din Albania şi au petrecut o săptămână într-o atmosferă internaţională, cu mese şi cazare gratuită.

Din cauza asta Asociaţia Erhangja caută şi de data asta tineri de vârstă între 18-25 de ani care ar vrea să petreacă o săptămână în Albania, în Dürres, între 22-28 aprilie, 2017.

Participanţii vor învăţa despre egalitatea de şanse între sexe şi promovarea acestei egalităţi prin mass-medie. De asemenea vor putea împărtăşi ideile lor cu tinerii veniţi din alte ţări. Limba de lucru e limba engleză, aşa că este necesar să ai cunoştinţe minime de engleză. Mesele şi cazarea sunt gratuite, iar cheltuielile transportului vor fi restitutite în 100% în euro, în timpul şederii în Dürres.

Dacă simţi energie, empatie şi entuziasm citind rândurile de mai sus, atunci până în data de 30 martie, 2017 poţi să ne trimiţi o scrisoarea de intenţie în limba engleză la adresa de e-mail: erhangja1@gmail.com.

Dacă mai ai întrebări te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail menţionat anterior!
Eşti curios/-oasă cum arata oraşul Dürres? Clickezi AICI!