Harmadik, és egyben utolsó állomásához érkezett az az albániai, háromlépcsős Erasmus+ projekt, amelyben az Ér hangja Egyesület is közreműködik partnerként. Az első két alkalommal már hat fiatalt sikerült eljuttatni Székelyhídról Albánia két tengerparti városába egy hétre, nemzetközi környezetbe, költségmentes szállással és étkeztetéssel.

Ezúttal is hasonló környezetbe keres az Ér hangja Egyesület három 18-25 év közötti fiatalt, akik 2017. április 22-28. között szívesen utaznának Albániába, Dürres városába, hogy a nemek közti egyenlőségről, annak megfelelő médián belüli megjelenítéséről tanuljanak, és osszák meg véleményüket más országok fiataljaival.
A munkanyelv az angol, így némi tudás ebből nem árthat. Az étkezések és szállás teljesen ingyenesek, az útiköltség 100%-át pedig még az ottartózkodás ieje alatt euróban visszatérítik a szervezők.

Ha elegendő lelkesedést, érdeklődést, empátiát érzel feltolulni magadban a fenti sorokat olvasva, akkor március 30-a délig jelentkezz az erhangja1@gmail.com címen, egy magyar nyelvű motivációs levéllel.
Ha bármi kérdésed van a írj bátran szintén a fenti e-mailcímre!
Kedvcsináló képeket Dürres-ről ITT találsz!