Az Ér Hangja Egyesület rendezvényfelelőst keres napi 2 órás normával “Oktatási és egészségügyi szolgáltatások minőségjavítása a székelyhídi roma közösségben” című projekt megvalósítására, amely a Román Társadalmi Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg, az EEA Grants 2014–2021 program révén, illetve amelyben a szervezetnek projektpartner szerepe van.

A projekt általános célja az oktatáshoz és az egészségügyhöz való integrált szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása a romák számára és azok minőségének javítása, a romák integrációjának javítása és a megkülönböztetés bármilyen formája elleni küzdelem Székelyhíd városában.

A rendezvényvezető fő feladatai:

 1. A következő programok megszervezése:
 • Projektnyitó és zárókonferencia
 • Képzési program a roma emberekkel foglalkozó tanárok számára
 • Képzési kurzus oktatók számára a diszkriminációellenes kérdésekről
 1. Követi a konferenciák és tanfolyamok zavartalan lebonyolítását
 2. Biztosítja az információ áramlását
 3. Biztosítja a problémák megoldását
 4. Elősegíti a jó kommunikációt a rendezvény kedvezményezettjeivel

Követelmények:

 • Középfokú oktatás
 • Tapasztalat: 1 év a rendezvényszervezés területén
 • Szükséges készségek: jó ismeretek a számítógép használatáról (MS Office, Internet), szervezési készségek, kommunikációs készségek

Hogyan lehet jelentkezni?
Az érdeklődők Europass önéletrajz valamint tanulmányaikat, tapasztalataikat- és készségeiket igazoló dokumentumok beküldése révén nyújthatják be jelentkezésüket az erhangja1@gmail.com e-mail címen, 2020. január 22-én, 16:00 óráig, vagy személyesen Székelyhídon, Szabadság utca, 4. szám (Múzeum) alatt.

Az interjúra kiválasztott jelölteket telefonon értesítjük. További információért forduljon hozzánk az említett e-mail címen.