În mai pornește cea de a V-a ediție a programului internațional Erasmus+ pentru tineret, organizatorii așteaptă cu drag cei interesați! Data programului este 7-13 mai 2018, localitatea Săcuieni. Organizatorii așteaptă 6 participanți într-e 17-30 de ani, și un leader de grup (șef de echipă) peste 18 ani, cu domiciliu în România. Țările participante în proiect sunt: Grecia, Lituania, Ungaria și bineînțeles țara organizatoare: România.

Limba în care se vor desfășura activitățile este engleza. Titlul programului: Meseriile trecutului, sursele viitorului (Crafts of the past, crafts of the future). Acest program de o săptămână este o oportunitate de a cunoaște și de a încerca meserii vechi care pot deveni și afaceri ai tinerilor. Pe lângă toate acestea vor fi prezentări, seri culturale și alte activități pentru dezvoltarea abilităților.

Cei interesați se pot înscrie până la data de 25 APRILIE, prin e-mail (erhangja1@gmail.com) cu o scrisoare de motivație. Pentru mai multe informații sunați la nr: 0755-481-491. Programul, cazarea, mâncarea și drumul va fi asigurat prin programul internațional Erasmus+.