Asociația Er hangja a participat în calitate de partener într-un proiect în Albania, între 12-19 octombrie. Titlul trainingului Erasmus+ a fost Portrete de sexe în mass-media. Trei participanți au luat parte la program din orașul Săcueni și au reprezentat România alături de alți tineri din Macedonia, Kosovo, Grecia, Bulgaria, Italia, și Albania.

Pe parcursul celor șapte zile participanții au lucrat cu întrebarea cum bărbații și femeile sunt reprezentate în mass-media, făcând acest lucru prin munca în echipă și prin lucru individual, precum și prin metode educaționale non-formale.

Albania nu este o țară-țintă obișnuită a voiajorilor din Bazinul Carpatic, chiar și dacă valurile Mării Adriatice sunt la fel de frumoase ca și în Croația, Italia sau Muntenegru. Cu toate acestea, acest proiect a fost o experiență reală pentru cei care au avut șansa de a vizita o țară în dezvoltare în care organizatorii strașnici, formatori pregătiți, tineri deschiși și prietenos au realizat un training de neuitat și substanțial.