Az Ér Hangja Egyesület hat, 18-30 év közötti fiatalt keres, akiknek átadhatja a podcast készítés csínját-bínját, majd elküldheti őket Lettországba egy tapasztalatcserére a felvételek elkészülte kapcsán.

A csapat a projekt során egy hat részből álló, szabadon válsztott témájú podcast sorozatot kell elkészítsen, az Ér Hangja Egyesület rádiós csapatának segítségével. Emellett online egyeztető talalkozókon vesznek részt külföldi társaikkal együtt.

A személyes, offline tapasztalatcsere időpontja: 2022. szeptember. 15-18. – utazási napokkal együtt. A program helyszíne Riga, Lettország. Az útiköltség, szállás és étkezés biztosítva a projekt által. A tapasztalatcserén az a fiatal csapat vesz részt, amely aktívan közreműködött a podcast sorozat elkészítésében.

Jelentkezési díj nincs, a jelentkezési határidő: február 25-e. A szervező a lett Baltic Regional Fund egyesület. A csereprogramon megismerkedhetsz még lett és észak-macedón fiatalokkal. Jelentkezz az erhangja1@gmail.com e-mailcímen egy motivációs levél elküldésével.