Üdv mindenkinek! A nevem Javier Teruel Mirón, 27 éves vagyok, és nagyon boldog, hogy itt lehetek Székelyhídon! Spanyolországból származom, és négy hónapig dolgozom az Ér Hangja Egyesülettel egy Európai Szolidaritási Testület projektben. Egy különleges podcast sorozatot készítek, amely székelyhíd és az Érmellék környékéről szól.

Újságírást tanultam, és szeretem a rádiózást, ezért nagyon boldog vagyok, hogy itt azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek. Szeretek emberekkel találkozni, új országokat és kultúrákat megismerni, valamint utazgatni, és azt gondolom, hogy ezek a tapasztalatok engem, mint újságírót arra késztetnek, hogy felnőjek, másrészt, mint személy, lehetővé teszik számomra, hogy megnyissam az elmémet, és új perspektívákat ismerjek meg. Tehát úgy újságíróként mint személyként nagyon gazdagítanak.

Önkéntesként szeretnék minél többet megtanulni, és szeretnék hozzájárulni a turizmus népszerűsítéséhez ebben a látványos térségben. Remélem, annyira élvezni fogjátok a munkámat, mint én, és hogy tetszik majd! Örülök, hogy találkoztunk és találkozunk!!