Májusban startol az Ér Hangja Egyesület ötödik Erasmus+ nemzetközi ifjúsági cseréje, amelyre a szervezők szeretettel várják a jelentkezőket. A program időpontja 2018. május 7-13., a helyszín Székelyhíd, a szervezők pedig 6 résztvevőt (17-30 év között) és egy csoportvezetőt (18+) keresnek, akik rendelkeznek romániai személyigazolvánnyal! A résztvevő országok ezúttal Görögország, Litvánia, Magyarország, és természetesen a szervező országa, Románia. A foglalkozásokon a társalgási nyelv az angol.

De mire is jelentkezhetsz? Egy egyhetes élményre, amelyben ezúttal olyan régi mesterségeket próbálhatsz ki (fafaragás, nemezelés, szövés-fonás, csigatészta sodrása), amik a jövőben akár a vállalkozásod alapját képezhetik. Ezek mellett tematikus bemutatók, kulturális estek, egyéb készségfejlesztő tevékenységek várnak. A program címe: A múlt mesterségei, a holnap forrásai? (Crafts of the past, crafts of the future). A részvétel díjtalan!

Szóval ha a fentiek érdekelnek, fejlesztenéd az angolod vagy új barátságokat kötnél,  akkor jelentkezz ÁPRILIS 25-IG e-mailben (erhangja1@gmail.com) egy motivációs levéllel, vagy hívd a 0755-481-491-es telefonszámot!

Szállást, étkezést, és minden tevékenységet az Erasmus+ Program támogat, te csak a jókedved hozdd magaddal!