Cook with Hasan! #1

Stai acasă? Da, şi noi. Dar încercăm să ne petrecem timpul cu folos. Încearcă să gătești cu noi! Dacă ai vreo idee ușor de pregătit data viitoare, anunță-ne într-un comentariu mai jos!

TRY IT YOURSELF!

Cook with Hasan! #2

Nu veți ghici niciodată ce gust turcesc 🍽️ a fost gătit în al doilea videoclip al voluntarilor noștri! Doar daaacăăăăă … apăsaţi play, poate?! 😁 Fă-o și tu și împărtășește cu noi în comentarii cum a ieșit!

Apasăăăăă-l…

WATCH THIS!

Cook with Hasan! #3

Kabak Dolması 🙂 ♥ Știţi la ce se referă Hasan? Dacă nu, trebuie să încercați această minunată masă vegetariană turcească de dovlecei umplute! Asta vroia să spună! : D

TRY IT YOURSELF!

Europe Day

Anul acesta comemorăm #EuropeDay2020 cu 2 postări, datorită #voluntarilor noștri #ESC. Unul dintre ele este acest videoclip care explică ce este Ziua Europei?


Public Institutions / Education

În proiectul nostru #ESC „Susținerea comunității din Săcueni cu instrumentele media”, sarcina lui Hasan este de a realiza videoclipuri care să prezinte instituțiile publice. De data aceasta vă prezintă sistemul școlar românesc.


Cook with Hasan! #4

O specialitate turcească delicioasă a ieșit din mâinile lui Hasan, din bucătăria voluntarilor noștri! Aici puteți vedea, de asemenea, cum să faceți Karnı Yarık singur!

TRY IT YOURSELF!

Carnival at the highschool

Liceenii din orașul nostru au o festivitate de carnaval, așa cum dictează obiceiul școlii! Voluntarul nostru internațional, Hasan a făcut un scurt videoclip despre evenimentul!

WATCH THIS!

Public institutions / Healthcare

În proiectul nostru #ESC intitulat „Susținerea comunității din Săcueni cu instrumentele media”, sarcina lui Hasan este de a realiza videoclipuri care să prezinte publicului istoria și funcționarea instituțiilor publice. Acum, de exemplu, urmează sistemul românesc de îngrijire a sănătății.


Cook with Hasan! #5

De data aceasta Hasan a pregătit o mâncare foarte ușoară, dar gustoasă cu bulgur pentru voi, numită Çiğ Köfte;) Dar ce este bulgurul? Unul dintre principalele ingrediente ale bucătăriei turcești, care este de fapt un aliment din cereale, obținut din cojile de grâu semi-gătite, crăpate. Este foarte sănătos, la fel ca și celelalte ingrediente, așa că ar trebui să îl încercați cu siguranță! Bucură-te de feluri pregătite de tine!

TRY IT YOURSELF!

Cook with Hasan! #6

Hasan a făcut de data aceasta o mâncare cu fasole pentru tine. Din puţine ingrediente, putem găti un fel de mâncare cu adevărat hrănitor, care este, de asemenea, foarte gustos! Acesta este Kuru Fasulye ♥

TRY IT YOURSELF!

Public institutions / The Museum of Sacueni
Hasan a făcut un videoclip de prezentare a facilității cunoscut de toată lumea sub numele de „clădirea muzeului”, prezentând scopul său din trecut şi din prezent. Scurtmetrajul include interviuri cu localnicii Maior Liviu és Emília Rhédey, care vorbesc despre starea veche și rolul clădirii în trecut.


Public institutions / The Phoenix Sport Club

Asociația Sportivă Phoenix din Săcueni lucrează de ani de zile pentru promovarea tirului cu arcul tradițional și pentru a transmite acest sport tinerelor generații. În minutele următoare, puteți vedea un interviu cu arcașul Sr. Bokor Zoltán, care ghidează telespectatorii în procesul de introducere și istoria acestui sport în zonă. După aceea, antrenorul Guba József va spune câteva lucruri tehnice, practice despre tir cu arcul și situația cauzată de pandemie.


International Youth Day

Cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, Hasan a realizat o scurtă compilație care conține o selecție de momente importante și memorabile de schimburi de tineri desfășurate în ultimii 5 ani, organizate de Asociația Ér Hangja în cadrul Programului Erasmus +.


Cook with Hasan #7

De data aceasta Hasan a gătit pentru voi un Adana Kebab, o mâncare provenind din localitatea cu același nume, un street-food. Dacă nu aveți instrumentul necesar pentru a-l prăji în mod tradițional, puteți face în formă de chiftele.


Public institutions / The Erhangja Association

De această dată, Hasan a realizat un scurtmetraj despre formarea, activitățile și personalul Asociației Ér Hangja. În minutele viitoare, puteți vedea un interviu cu Tímea Aszalós, președintele asociației, Péter Lencar, redactor-șef al radioului, și Blanka Ványa, redactor-șef al ziarului lunar. Hasan va face, de asemenea, o scurtă prezentare a muncii sale.


Public institutions / The Parliament of Romania


Cook with Hasan! #8

Ultima masă pe care Hasan a gătit-o în timpul proiectului său este binecunoscutul Baclava dulce, o delicatese turcească. Încercați rețeta, pentru că este foarte ușoară. În acest fel puteți savura acasă această specialitate, făcută de dvs. și nu cumpărată de pe piață.


Public Institutions – Törekvés Sport Club

În următoarele minute, Hasan va oferi o perspectivă asupra vieții și istoriei clubului sportiv Stăruinţa Săcueni. Echipa a fost fondată în 1921, așa că anul viitor își va sărbători 100 de ani. Ansamblul joacă în prezent în liga a IV-a din județul Bihor, și are și o echipă de copii. Acesta din urmă concurează și în liga județeană, în Progress Group D, cu copii de o vârstă similară, cu vârste cuprinse între 11-12 ani. În scurtmetraj, puteți vedea un interviu cu fostul jucător Árpád Nagy, antrenorul clubului Sándor Kiss, cu Imre Erdei, managerul echipei și Róbert Oláh, antrenorul echipei pentru copii.