Cook with Hasan! #1

Te is otthon ülsz? Mi is. De próbáljuk az időnket hasznosan tölteni. Próbálj velünk főzni! Ha szívesen látnál hasonló videókat, esetleg van valami könnyen elkészíthetős tipped, várjuk hozzászólásban a videó alá!

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/1179171169088984/

Cook with Hasan! #2

Sosem találod ki milyen török finomság🍽️ készült önkéntesünk második fôzôs vidijében! Hacsaaaak….. nem kattintasz a play gombra! 😉 Készítsd el te is! Oszd meg velünk kommentben milyen lett!

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/216400769776505/

Cook with Hasan! #3

Kabak Dolması! Érted mire gondolt Hasan? Ha nem, akkor muszáj kipróbálnod ezt a cuki töltött cukkinit, a vegetáriánus török ételt! Erre gondolt! 😀

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/857737028044982/

Europe Day

Az #EuropaNap május 5-i ünnepéről 2 bejegyzéssel is megemlékezünk idén, #ESC #önkéntes fiataljainknak hála. Ezek egyike ez a videó, amelyből megtudhatod, mi is az az Európa-nap egyáltalán?

Happy Europe Day ♥ 🙂

We comemorate #EuropeDay2020 with 2 posts this year, thanks to our #ESC #volunteers. One of them is this video, explaining, what is Europe Day at all?

Publicată de Érhangja International pe Sâmbătă, 9 mai 2020

Cook with Hasan! #4

Önkénteseink konyhájából, Hasan kezei közül ma is egy ízletes török specialitás került ki, a Karnı Yarık! Szerecsére itt azt is láthatod, hogyan kell elkészíteni!

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/1377225525798898/?t=1

Carnival at the highschool

Farsangoltak városunk középiskolásai! Nemzetközi önkéntesünk, Hasan pedig megörökítette egy rövide videóban!

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/2666507833670264/?t=4

Public Institutions / Education

“A székelyhídi közösség támogatása a média eszközeivel” elnevezésű #ESC projektünkben Hasan feladata olyan videókat készíteni, amely a közintézményeket ismerteti meg a nézőkkel. Ez például a romániai iskolerendszerről szól. Csekkold!

Public Institutions / Education

A székelyhídi közösség támogatása a média eszközeivel elnevezésű #ESC projektünkben Hasan feladata olyan videókat készíteni, amely a közintézményeket ismerteti meg a nézőkkel. Ez például a romániai iskolerendszerről szól. Csekkold!

Publicată de Érhangja International pe Miercuri, 20 mai 2020

Public institutions / Healthcare

Az “A székelyhídi közösség támogatása a média eszközeivel” elnevezésű #ESC projektünkben Hasan feladata olyan videókat készíteni, amelyek a közintézmények történetét, működését ismertetik meg a nézőkkel. Ez például a romániai egészségügyi rendszerről szól.

Public institutions / Healthcare

Az "A székelyhídi közösség támogatása a média eszközeivel" elnevezésű #ESC projektünkben Hasan feladata olyan videókat készíteni, amelyek a közintézmények történetét, működését ismertetik meg a nézőkkel. Ez például a romániai egészségügyi rendszerről szól.

Publicată de Érhangja International pe Miercuri, 1 iulie 2020

Cook with Hasan! #5

Hasan ezúttal egy egyszerű, de annál finomabb bulguros étellel készült nektek, ez a Çiğ Köfte 😉 De hát mi is az a bulgur? A török konyha egyik fő eleme, mely igazából tört búza. Nagyon egészséges, akárcsak a többi összetevő, ezért mindenképpen próbáljátok ki! Jó étvágyat!

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/216314442839827/?t=11

Cook with Hasan! #6

Hasan most egy babos étellel készült nektek. Kevés összetevőből igazán laktató fogást főzhetünk, mely nagyon ízletes is! Ez a Kuru Fasulye ♥

https://www.facebook.com/InternationalYouthProjectsErhangja/videos/311522173315037/?t=0

Public institutions / The Museum of Sacueni
Hasan egy bemutató videót készített a mindenki által múzeum épületnek ismert létesítményről, melyben bemutatja annak múltját, jelenét, korábbi és aktuális rendeltetését. A kisfilm interjút tartalmaz Liviu Maior és Rhédey Emília helyi lakosokkal, akik az épület régi állapotáról és múltbeli hasznosulásáról beszélnek.

Public institutions / The Museum of Sacueni / Müze Tarihi ♥

HU 👇Hasan egy bemutató videót készített a mindenki által múzeum épületnek ismert létesítményről, melyben bemutatja annak múltját, jelenét, korábbi és aktuális rendeltetését. A kisfilm interjút tartalmaz Liviu Maior és Emília Rhédey helyi lakosokkal, akik az épület régi állapotáról és múltbeli hasznosulásáról beszélnek. EN 👇Hasan made a presenting video of the facility known to everyone as the museum building, showing its past, present, former and actual purpose. The short film includes an interview with local residents Maior Liviu és Rhédey Emília, who talk about the old condition and past utilization of the building.#szekelyhidimuzeum #multesjelen #ESC #volunteer #publicinstitution

Publicată de Érhangja International pe Miercuri, 22 iulie 2020

Public institutions / The Phoenix Sport Club

A székelyhídi Phoenix Sportegyesület már évek óta azon tevékenykedik, hogy népszerűsítse a hagyományos íjászatot, illetve továbbadja e sport mikéntjét a fiatal nemzedék számára. A következő percekben egy interjút láthatnak Id. Bokor Zoltán íjásszal, aki a sport helyi meghonosításának folyamatába és történetébe kalauzolja el a nézőket. Ezt követően Guba József edző fog pár technikai, gyakorlatias dolgot elmondani az íjászatról és a járvány okozta helyzetről.

Public institutions / The Phoenix Sport Club

EN 👇A székelyhídi Phoenix Sportegyesület már évek óta azon tevékenykedik, hogy népszerűsítse a hagyományos íjászatot, illetve továbbadja e sport mikéntjét a fiatal nemzedék számára. A következő percekben egy interjút láthatnak Id. Bokor Zoltán íjásszal, aki a sport helyi meghonosításának folyamatába és történetébe kalauzolja el a nézőket. Ezt követően Guba József edző fog pár technikai, gyakorlatias dolgot elmondani az íjászatról és a járványhelyzet okozta szituációról.* * *The Phoenix Sports Association from Săcueni has been working for years to promote traditional archery and to pass on this sport to young generations. In the following minutes, you can see an interview with archer Sr. Bokor Zoltán, who guides the viewers into the process of introduction and history of this sport in the area. After that, coach Guba József will say a few technical, practical things about archery and the situation caused by the epidemy.#archery #volunteer #ESC #publicinstitution #székelyhídiíjászat #traditional

Publicată de Érhangja International pe Vineri, 7 august 2020

International Youth Day

A Nemzetközi Ifjúsági Nap alkalmával, Hasan egy rövid összeállítást készített, amely fontos és emlékezetes pillanatokat tartalmaz az Ér Hangja Egyesület által 2015 óta szervezett ifjúsági cserékből, melyekre az Erasmus+ program keretében került sor.

Élvezzétek!


Cook with Hasan #7

Ezúttal Hasan Adana Kebabot készített, mely az azonos nevű helységből származik, utcai étel. Ha nem áll rendelkezésedre a hagyományos sütéshez szükséges eszköz, készítheted fasírt formájában is.

Cook with Hasan! # 7 Adaba Kebab ♥

HU 👇This time Hasan cooked for you Adana Kebab originated from the locality with the same name, a street food. If you do not have the necessary tool to cook it traditionally, you can make meatballs.* * *Ezúttal Hasan Adana Kebabot készített, mely az azonos nevű helységből származik, utcai étel. Ha nem áll rendelkezésedre a hagyományos sütéshez szükséges eszköz, készítheted fasírt formájában is.#ESC #volunteer #TurkishCulture

Publicată de Érhangja International pe Miercuri, 26 august 2020

Public institutions / The Erhangja Association

Hasan ezúttal egy kisfilmet készített az Ér Hangja Egyesület megalakulásáról, tevékenységéről, munkatársairól. Az elkövetkezendő percekben tehát interjút láthattok Aszalós Tímeával, az egyesület elnökével, Lencar Péterrel, a rádió főszerkesztőjével, illetve Ványa Blankával, a havilap főszerkesztőjével. Emellett megszólal Hasan is, aki röviden bemutatja tevékenységét.

Erhangja ♥

HUN👇Hasan ezúttal egy kisfilmet készített az Ér Hangja Egyesület megalakulásáról, tevékenységéről, munkatársairól. Az elkövetkezendő percekben tehát interjút láthattok Aszalós Tímeával, az egyesület elnökével, Lencar Péterrel, a rádió főszerkesztőjével, illetve Ványa Blankával, a havilap főszerkesztőjével. Emellett megszólal Hasan is, aki röviden bemutatja tevékenységét.ENG👇This time, Hasan made a short film about the formation, activities and staff of the Ér Hangja Association. In the upcoming minutes, you can see an interview with Tímea Aszalós, the president of the association, Péter Lencar, the editor-in-chief of the radio, and Blanka Ványa, the editor-in-chief of the monthly newspaper. Hasan will also give a brief presentation of his work.#érhangjamédiacsoport #érhangjaegyesület #erhangjainternational #esc Hasan Cimen #erasmus #ujsag #radio #tv

Publicată de Érhangja International pe Miercuri, 9 septembrie 2020