Akto
Human Rights and Democracy este o asociație non-profit și neguvernamentală pentru dezvoltare.
Scopul asociației este de a deveni o organizație cu credibilitate puternică atât pe nivel național cât și internațional în domeniul protecției, promoției și intervenției vorbind despre drepturile omului, democrația și pacea,care trebuie respectate pentru o conducere independentăși transparentă.
Asociația are un team alcătuit din tineri, cu științe multidisciplinare, care împărtășesc un set de valori:
UMANITATE – Intervin pentru a suporta, a face posibil, a proteja interesele și a încuraja persoanele afectate de inegalitățile socio-economice, de dezastrele naturale, de războaie și conflicte, sau de criza structurală de neutralitate, imparțialitate, independență și nediscriminare.
COLABORATION – Colaboră prin munca de dezvoltare în timp ce promovează parteneriate și respectă diversitatea și înțelegerea.
TRANSPARENȚĂ ȘI RESPONSABILITATE – Sunt responsabili pentru utilizarea resurselor în modul cel mai eficient și transparent posibil. Aici refer atât la instituțile de finanțare cât și la parteneri, asociații, beneficiari și societatea civilă.
AMBIȚIE – Au ambiție privind scopurile lor și privind calitatea acțiunilor spre beneficiarii noștri.
CREATIVITATE – Organizație este deschisă față de idei și soluții noi, acceptă schimbările și riscurile precalculate pentru a dezvolta soluții inovative.

Unique Projects
Asociația Unique Projects este o organizație activă, ambițioasă și de încredere. Este vorbă de o asociație non-profit care vrea să încurajează înțelegerea interculturală, împărțirea practicilor bune și multiplicarea alternativelor pentru petrecerea timpului liber de către tinerii. Asociația îndeamnă desăvârșirea tinerilor, descoperirea sinelui și înlărgirea cercului oportunităților personale. Pentru a atinge acete scopuri asociația oferă următoarele instrumente folositoare: călătorii în străinătate, comunicație cu oameni din culture diferite, menținerea relațiilor și colaborărilor pe termen lung. Organizația dezvoltă o comunitate de tineri care sunt conștienți, creative, cu un orizont larg și care ating scopurile personale. Unique Projects organizează proiecte în Lituania cu metode non-formale și este partenerul maimultor peoiecte în afara Lituaniei. În aceste activități antrenează tineri oferind șansa de a face rost de cunoștințe noi și experiențe de neprețuite.

Hellas for Us
Organizația Hellas for Us este interesat în educația și învățarea non-formală, mediul, cultură, sport, aptitude for work, inițiative în spirit întreprinzător, arte, drepturile omului, media și comunicația.
Ca și organizație Hellas for Us vrea să dea o șansă celor care au mai puține oportunități sau din situații dezavantajate pentru a călători în străinătate, a se socializa și a înlărgi viziunea.