Podcasturi

La întâlnirea de patru zile a localităților înfrățite, primarul localității Héhalom, Bakos József în interviul acordat radioului local, și-a exprimat mândria despre faptul că numțrul locatarilor așezării este în creștere, tinerii după terminarea studiilor se întorc cu drag pe plaiurile natale.


Ascultând viceprimarul orașului Edelény, ai senzația că ar fi bine să pornești la drum, să vizitezi frumusețile orașului.


Primarul localității Múcsony, Viszlai Viktor, ne-a vorbit despre trecutul și viitorul comunei, subliniind importanța voluntariatului în realizarea obiectivelor.


Primarul satului Kürt, din Slovacia, vorbește cu mândrie, despre reânnoirea tradițiilor enologice din zonă. Subliniază posibilitatea și importanța de a ne păstra etnia maghiară.


Pentru primarul satului cu 900 de suflete din Slovacia, Lukács Imre este prioritar păstrarea identității maghiare. De și satul nu are școală, cu ocazia festivităților organizate cu copii de grădiniță în amintirea cărturarului Lukács Pál, fiul satului, sriitor, actor, educator născut în 1801.


Videouri