Hello, numele meu este Almudena şi am 26 de ani. M-am născut în Madrid, Spania, dar în momentul de faţă, trăiesc în Săcueni, deoarece voi lucra la Asociaţia “Er Hangja” în următoarele 4 luni, mulţumită Corpului European de Solidaritate.

Am studiat istorie şi jurnalism în Madriid, şi am lucrat ca profesoară de istorie până în martie. Chiar dacă am studiat jurnalism, este pentru prima oară când lucrez în domeniu, ca jurnalist adevărat ceea ce mă face foarte entuziasmată!  Îmi place să ascult muzică, să citesc, să călătoresc şi să trăiesc experienţe noi. Voluntariatul ocupă un loc important din viaţa mea. Am participat la experienţe de voluntariat în Spania şi în urmă cu trei ani am plecat în Argentina pentru a fi voluntară lucrând cu copii şi tineri – ce experienţă minunată!

A executa muncă voluntară în Europa a fost o dorinţă mare de-a mea, iar acum datorită Corpului European de Solidaritate, am posibilitatea de a-mi îndeplini visul. Sunt sigură că şi această experienţă îmi va aduce multă fericire şi sper să mă dezvolte ca persoană.