Helló! Almudena vagyok, 26 éves. Madridban születtem, Spanyolországban, de most itt lakom Székelyhídon, mivel az Ér Hangja Egyesületnél fogok önkénteskedni 4 hónapon keresztül, az Európai Szolidaritási Testületnek köszönhetően.

Történelmet és újságírást tanultam Madridban, majd történelem tanárként dolgoztam márciusig, és bár újságírást is tanultam, ez az első alkalom, hogy újságíróként dolgozom, és emiatt nagyon izgatott vagyok!

Szeretek zenét hallgatni, olvasni, utazni és új tapasztalatokat megélni. Az önkéntesség is egy fontos helyet foglal el az életemben. Önkénteskedtem már otthon is, Spanyolországban, három éve pedig Argentinában végeztem önkéntes munkát gyerekekkel és fiatalokal – micsoda csodálatos élmény!

Az, hogy Europában önkénteskedjek része volt a bakancslistámnak, úgyhogy most, Európai Szolidaritási Testületnek hála, megélhetem ezt az álmom! Biztos vagyok benne, hogy ez a tapasztalat sok örömöt fog hozni az életembe, és remélem, hogy emberként is fejlődni fogok ebben a projektben.