Un alt voluntar din Turcia s-a adăugat familiei numeroase a Asociației Ér Hangja. Hasan Cimen a venit în orașul nostru la începutul lunii ianuarie. El a  sărbătorit ziua lui de naştere (23 de ani)  alături de noii săi prieteni la noua sa casă din Săcueni.

Hasan provine din Kusadasi, un paradis turistic, de unde provine şi  familia sa, care lucrează în industria ospitalității. Părinții lui lucrează ca bucătari iar el a fost introdus în lumea muncii  la o vârstă fragedă. La vârsta de doisprezece ani, el a lucrat ca asistent ospătar, după absolvirea liceului  s-a angajat cu normă întreagă. Hasan a dat examen de admitere în programare, unde din păcate nu a fost admis, dar nu a renunțat la visele lui  și va  încerca din nou , deoarece programarea, munca pe calculator este hobby-ul și viața lui.

Conceptul de voluntariat nu îi este străin, deoarece,  și în Turcia, a făcut parte dintr-un program de voluntariat, însă munca s-a la Asociația Ér Hangja este ceva nou,  încercând să îşi demonstreze că este capabil de munca incredinţată , fiind departe de casa şi familie într-o comunitate şi cultură nouă.

Hasan va petrece nouă luni în orașul nostru. Principalul său domeniu de activitate va fi multimedia: va produce animații și videoclipuri despre funcționarea instituțiilor publice. De asemenea, va organiza un eveniment cultural în fiecare lună și va fi, de asemenea, parte integrantă a celorlalte activități ale asociației.

În scurta sa ședere a început să iubească deja micul nostru oraș, deși îi lipsește agitația cu care era obisnuit acasă. Pe timpul șederii sale, obiectivul său principal este să-și îmbunătățească abilitățile de limbă engleză, să învețe despre cultura noastră și să îşi faca prieteni noi. El dorește să cunoască cât mai mult limba maghiară, deși recunoaște că va fi o sarcină foarte dificilă, dar ca în orice, este pozitiv şi în acest sens, deoarece aceasta este esența voluntariatului.