Au venit deja la noi voluntari din multe ţări la noi , datorită Asociației Ér Hangja și altor organizații. Încet, devine obișnuit în orașul nostru să auziți cuvinte străine în timp ce mergeți pe stradă.

Avem acum o voluntară maghiară care va organiza evenimente pentru următoarele nouă luni.

Viktória este o studentă care tocmai a terminat liceul, în vârstă de 19 ani, care a venit la noi din Hajdúbagos, Ungaria. Viki se pregătește pentru facultatea de stomatologie și după terminarea liceului a vrut să petreacă un an studiind şi făcând voluntariat. Un răspuns aproape imediat la planurile ei a fost un apel telefonic din partea fostei sale profesoare de dans, care a fost informată de Asociația Ér Hangja în legatura cu această posibilitate. Nu a ezitat foarte mult, s-a prezentat imediat și, în lipsa rivalilor în momentul dat de atunci, a devenit câștigătoare.

În cele nouă luni disponibile, va organiza 27 de evenimente, dintre care nouă vor fi evenimente culturale care vor promova cultura maghiară. Deși a venit la noi doar recent (începutul lunii octombrie), nu a ezitat, a început imediat să lucreze. Ea a contribuit  la promovarea programelor Erasmus și a participat la un proiect de educație nonformală pentru elevii absolvenţi. În plus, ea și-a început propria activitate, organizând cursuri de meșteșuguri pentru elevii din scolile elementare, sub denumirea de Autumn Knocker.

Planurile de viitor includ campania anti-corupție a asociației noastre și asistarea la organizarea a cea de-a IV ediţie a Şezătorului de Advent. Ea speră să organizeze multe ore de meșteșuguri pentru cei mici, să le ofere sfaturi de carieră elevilor absolvenți și să organizeze evenimete în legatură cu diferite zile mondiale.