Istoria pastelor de casă se întoarce departe în trecut, dar este rar ca oamenii să mai producă paste acasă. Din fericire, în Sacueni și în jurul orsului, această tradiție este încă vie. Deși pastele de casă sunt alcătuite din doar patru ingrediente (făină, ouă, sare și puțină apă), este nevoie de mult timp pentru a-l pregati, deoarece trebuie să fii precis pentru a produce paste frumoase și delicioase. Dacă utilizați această rețetă ușoară, veți obține elementele de bază care pot fi transformate în diferite forme, cum ar fi pătrate sau melci.

Un avantaj al fabricării de paste de casă este faptul că puteți face o cantitate mare din ea simultan, care poate fi păstrată și folosită mult timp. Mâncarea taiteilor de casă nu este doar mai delicioasă decât cele care se vând în magazine, dar este și mai sănătoasă, deoarece alegeți singuri ingredientele, care pot fi, de asemenea, de casă.

Pasta Lady

Viața personală a doamnei Ildiko Braun

Ildiko Braun este o femeie de 43 de ani, mamă a  2 copii, producator de vin, care face paste pentru familia ei. Nu îi place să cumpere mâncare din supermarket, așa că o face singură, așa cum face și cu haine și alte lucruri. Pe măsură ce a crescut, a învățat meșteșugul de la familia ei. Ea face paste iarna și le păstrează pe mai târziu, deoarece vara nu are suficient timp. În afară de producerea de paste, Ildiko este un lider al comunității, deoarece organizează ateliere și îi ajută pe copii să învețe meseria ei.                           

 Cum să-ți crești venitul dacă ești producător de paste?

  • Încercați să faceți o afacere, folosiți un nume de marcă care exclude  concurenții cu, care nu ați putea concura la preț, dar produsul în sine ar putea fi atractiv pentru un consumator.
  • Folosiți rețete unice care pot fi prezentate în ateliere și reclame online.
  • Participați la târguri locale de sezon sau piețe duminicale. Aceste oportunități vă pot ajuta să începeți afacerea.
  • Faceți mâncăruri cu pastele și prezentați-le magazinelor locale, birourilor sau evenimentelor mari, precum nunți.
  • Promovează-ți produsul în magazine și restaurante locale. Luați în considerare investițiile pentru a face publicitate produsului dvs. în meniurile restaurantelor celebre